OBAVIJEST o podnesenom valjanom zahtjevu za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Sibinj
Na temelju članka 50. stavka 1. Zakona o poljoprivrednom zemljištu prodaje se poljoprivredno zemljište u vlasništvu države koje graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno – tehnoloških cjelina, čija veličina u Kontinentalnoj regiji Republike Hrvatske nije veća od 1 ha, koje je označeno kao:

k.č.br. 2529/42 u k.o. Odvorci, pašnjak,
površine 0,1352 ha, tržišna cijena iznosi 1.840,21 kn
k.č.br. 2529/56 u k.o. Odvorci, pašnjak,
površine 0,3007 ha, tržišna cijena iznosi 4.075,99 kn

Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe koje ispunjavaju uvjete iz članka 50. stavka 1. Zakona o poljoprivrednom zemljištu i u propisanom roku dostave dokaze Agenciji.
Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od prvog idućeg dana nakon objave ove Obavijesti na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište. (www.zemljiste.mps.hr)
Zahtjev se dostavlja na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78,
s naznakom: “Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općina Sibinj – za k.č.br. 2529/42 i 2529/56 u k.o. Odvorci”.

Na ovu temu još nema komentara. Vaše mišljenje nam je važno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Općine Sibinj. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, klevetanja i vulgarnog izražavanja. Općina Sibinj zadržava pravo brisanja neprimjerenog komentara bez najave i objašnjenja. Komentari se objavljuju u realnom vremenu te Općina Sibinj nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila.

%d blogeri kao ovaj: