U srijedu, 4. rujna, u prostorijama buduće škole u Slobodnici u kojoj će se odvijati razredna nastava održan je sastanak roditelja djece sa ravnateljem Josipom Šišmanovićem. Ravnatelj škole upoznao je roditelje sa postupkom i procedurom dobivanja suglasnosti za dislocirani objekt društvenog doma u Slobodnici u kojem će se od ponedjeljka odvijati razredna nastava.

Ovom prigodom načelnik općine Sibinj Josip Pavić istaknuo je da mu je drago da je i općina Sibinj mogla dati svoj doprinos u projekt uvođenja jednosmjenske nastave u Slobodnicu ustupanjem prostorija društvenoga doma.

Tako će se od ponedjeljka, 9. rujna, s početkom nove školske godine u Slobodnici razredna nastava održavati u dislociranom objektu društvenog doma u novouređenim prostorijama dok će djeca od 5 do 8 razreda nastavu i dalje održavati u školi u Slobodnici.
Za tu namjenu općina Sibinj sa školom uredila je i opremila nove učionice za naše mališane i time stvorila povijesni trenutak da u cijeloj našoj općini djeca pohađaju jednosmjensku nastavu tokom cijele godine.
Ovaj projekt zajedničkim naporima Općine i Škole zaživio je u samo dvije godine planiranja i realizacije na što smo iznimno ponosni.

Nastavak je ovo stvaranja boljih i kvalitetnijih uvjeta našoj djeci. Nadamo se da će se novouređene prostorije uz djecu svidjeti i njihovim roditeljima kao i učiteljicama.

Na ovu temu još nema komentara. Vaše mišljenje nam je važno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Općine Sibinj. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, klevetanja i vulgarnog izražavanja. Općina Sibinj zadržava pravo brisanja neprimjerenog komentara bez najave i objašnjenja. Komentari se objavljuju u realnom vremenu te Općina Sibinj nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila.

%d blogeri kao ovaj: