Ovim putem pozivamo sve zainteresirane udruge, obrtnike, obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva i poduzetnike koji djeluju na području Općine Sibinj da se priključe manifestaciji „Zekograd u Sibinju 2022.“

Partnerstvo i suradnja među obrazovnim ustanovama, lokalnim udrugama, pojedincima, lokalnim vlastima i lokalnim poduzetnicima važan su čimbenik razvoja zajednice i kvalitetnog okruženja za rast i razvoj djece na pojedinom području.

Stoga vas sve  pozivamo da se uključite u stvaranje Zekograda i ove godine. Manifestacija će se održati od 8.4.2022. do 20.4 2022. Planira se mnoštvo sadržaja za djecu i mlade. Svi zainteresirani molimo da se jave ravnateljici Marijani Cmrečnjak Majstorić u Dječji vrtić „Sibinj“  na broj 091/566-59-61 do 26. (petak) ožujka 2022.  godine kako bi vas mogli uvrstiti u program.

Nadalje pozivamo i sve mještane Općine Sibinj da se jave ako imaju kakav prijedlog, žele sudjelovati u prikupljanju materijala za aktivnosti ili žele pomoći u realizaciji volontirajući u pripremama za Zekograd i na samoj manifestaci neka se također jave.

Naši najmlađi iz Općine Sibinj, ali i iz cijele županije Brodsko-posavske uživali su u prošlogodišnjem „Zekogradu“ omogućimo im to i ove godine. Hvala