U utorak 4.svibnja na području općine Sibinj završen je još jedan projekt.

Radi se o postavljanju stanica za popravak bicikala.

Model Kirra Smart stanica za popravka bicikla hrvatski je proizvod tvrtke UBS (Urban bike solution) iz Belog Manastira te je namijenjen za upotrebu u svim vremenskim uvjetima.

Naselja Jakačina Mala ( ispred društvenog doma),naselje Završje (jezero Petnja,izvor Tomislav) i naselje Sibinj (centar) od danas tako bogatija za navedene stanica na kojima možete napuniti svoj mobitel ( dok popravljate bicikl),opremljena je nožnom pumpom koja omogućuje pumpanje guma do 12 bara ( isto tako možete napumpati i lopte…),posjeduje nosač mobitela,desetdjelni sea alat sa samoizvlačećim sajlama ,solarni panel koji omogućuje ambijentalno svjetlo te potpunu rasvjetu reguliranu reguliranu za rad i nakon zalaska sunca.

Općina Sibinj ovim projektom upisana je na rutu cikloturizma na području Brodsko posavske županije koja svim biciklistima nudi mogućnost brzog popravka osobnog bicikla.

Nadam se da će vam se i ovaj projekt svidjeti,a posebno svim biciklistima koji dolaze ili prolaze rutom kroz najljepšu općinu u županiji.