Poštovani roditelji i učenici, ovim putem Vas obavještavamo da je općina Sibinj zaprimila dopise od autoprijevoznika s područja naše županije kojim nas obavještavaju da će sa 1.11.2017 godine cijene učeničkih karata znatno poskupjeti.

Kao što vam je vjerojatno poznato do sada je 75 % sredstava učeničkih karata sufinancirala RH , što će ostati i u budućnosti, no u udjelu od preostalih 25% koji su trebali financirati roditelji, naša općina Sibinj je sufinancirala veliki dio tog postotka tako da su roditelji s područja općine Sibinj sudjelovali sa samo  5%  sufinanciranja karte.

Obavještavamo vas da će Općina Sibinj  i nadalje svoj dio sredstava uplaćivati prijevoznicima u obimu koji je to činila godinama, no prema sadašnjim informacijama i projekcijama udio korisnika odnosno učenika (roditelja) znatno će poskupjeti. Nadalje vas obavještavamo da je načelnik općine Sibinj Josip Pavić početkom mjeseca listopada zajedno sa drugim načelnicima poslao dopis Brodsko-posavskoj županiji u kojem molimo žurni sastanak po pitanju ovog problema a sve kako bi se razmotrili svi aspekti te kako roditelji ne bi snosili sav trošak povećanja cijene. Do samog sastanka još uvijek nije došlo te ćemo vas o istome ( kada do njega dođe) pravovremeno obavijestiti.

Na ovu temu još nema komentara. Vaše mišljenje nam je važno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Općine Sibinj. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, klevetanja i vulgarnog izražavanja. Općina Sibinj zadržava pravo brisanja neprimjerenog komentara bez najave i objašnjenja. Komentari se objavljuju u realnom vremenu te Općina Sibinj nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila.

%d blogeri kao ovaj: