Nakon provedenog javnog natječaja tijekom prosinca 2017 godine putem elektroničkog oglasnika javne nabave, općina Sibinj kupila je prvo komunalno vozilo od svog osnutka.

Ugovor o nabavi vozila tako je potpisan između tvrtke Benussi d.o.o. iz Fažane kao najpovoljnijeg ponuditelja i načelnika općine Sibinj Josipa Pavića, a vozilo će se koristiti za potrebe Općine u svrhu komunalnih djelatnosti. Općina je tako postala vlasnik vozila Iveco Daily koje je opremljeno duplom kabinom za prijevoz 7 osoba, dizelskim motorom, nosivošću do 3,5 t tereta, ima trostrani kiper sanduk sa povišenim stranicama i kukom za prikolicu.
Cijena navedenog vozila je 321.738,42 kn sa pdv-om a ključeve vozila je u ime tvrtke Benussi d.o.o predao voditelj Danijel Trubić.
Zbog stalnih povećanja opsega komunalnih poslova na području naše općine te potrebne brzine obavljanja radnih zadataka drago mi je da je sazrijelo vrijeme za kupnju ovakvog vozila za koju je Odluku donijelo Općinsko vijeće. Želimo unaprijediti naš rad, biti brži efikasniji i funkcionalniji u obavljanju komunalnih poslova, a krajnji cilj nam je čista i uredna općina, te općina koja će svojim uslugama zadovoljiti korisnika usluga odnosno svakog našeg mještanina – istaknuo je načelnik Pavić.