U subotu, 13. srpnja održana je šesta fišijada u Sibinju. U organizaciji UŠR Petnja i NK Mladosti iz Sibinja i ove godine posjetitelji su mogli uživati u ribljim delicijama koji su pripremili članovi naše športske ribolovne udruge Petnja. U prepunom sibinjskom parku, unatoč lošoj vremenskoj prognozi, ljubitelje dobre ribe ništa nije spriječilo da i ove godine posjete Sibinj. Uz tradicionalno dobar fiš koji se kuhao za sve posjetitelje, moglo se uživati i u šaranima na pole, potkovama i krumpir salati, dok su se za dobar roštilj pobrinuli sibinjski nogometaši.

Od 35 ekipa koliko ih je sudjelovalo na ovogodišnjoj fišijadi,prvo mjesto osvojio je Ivica Pandurević iz Velike Kopanice, drugo Josip Kitanović a treće Josip Antolović.

Nekoliko tisuća posjetitelja u ime općine Sibinj pozdravio je zamjenik načelnika Tomislav Topalović zahvalivši se našim udrugama bez kojih bi bilo teško napraviti ovakav projekt koji je u kratkom vremenu po riječima posjetitelja i ljubitelja ribe postala najbolja fišijada u Slavoniji.

Općinsko vijeće u narednom razdoblju očekuje usvajanje Strategije turizma općine Sibinj, te osnivanje Turističke zajednice a sve u svrhu brendiranja općine Sibinj kao najpoželjnije turističke destinacije na području županije.