Tisak nudi ugovor za vrijeme trajanja sezone uz mogućnost stalnog zaposlenja. Stimulativna primanja, osiguran smještaj i plaćeni putni troškovi

Tisak d.d. najveći je maloprodajni lanac kioska u regiji. Naša snaga proizlazi iz činjenice da svakodnevno preko 3600 zaposlenika radi na razvoju i napretku tvrtke.

Raditi u Tisku znači raditi u dinamičnom okruženju u kojem možete puno naučiti. Cijenimo Vaš rad i nagrađujemo ga. Tisak, kao dobar susjed u svakom kvartu, njeguje odnose u zajednici dugi niz godina.
Očekuje Vas stimulirajuća i stabilna atmosfera, redovita edukacija kojom ćete steći nova znanja i vještine te pristupačni i srdačni kolege.

Postanite dio našeg tima! Tražimo prodavače za rad u Zagrebu ili na moru: Poreč, Rovinj, Vrsar, Novigrad, Umag, Cres, Lošinj, Rab, Ugljan, Pašman, Biograd, Sukošan, Murter, Vodice, Primošten, Hvar, Brač, Vis, Korčula, Makarska i Dubrovnik.

Ukoliko ste zainteresirani za rad na Tisak prodajnim mjestima, javite se na e-mail: goran.kolar@tisak.hr, mobitel: 099 364 4112.