U nedjelju 26. kolovoza na betonskom igralištu u Sibinju održala se završnica dječje vatrogasne lige (BOBBS). Domaćin završnice lige bila je Vatrogasna zajednica općine Sibinj i dobrovoljno vatrogasno društvo Sibinj.
BOBBS liga zajednički je projekt lige za najmlađe vatrogasce koje su zajedno osnovale općine Bebrina, Oriovac, Brodski Stupnik i Sibinj. Na završnici je sudjelovalo ukupno 13 dječjih ekipa gdje je 9 ekipa bilo muških (6-12 god) i 4 ženskih ekipe. Ovogodišnja završnica lige bila je posebna budući da je ovo deseta godina neprekidnog održavanja ovog dječjeg natjecanja. Sve nazočne pozdravio je zamjenik načelnika Tomislav Topalović istaknuvši značaj rada sa najmladjima te zaštitom od požara na području naše općine, ali i zahvalivši svim trenerima koji predano godinama rade sa mladjima kao i zapovjednicima i predsjednicima društava. Završnoj manifestaciji prisustvovala je i zamjenica načelnika iz općine Oriovac gdjica Željka Čorak.

Ni loše vrijeme nije moglo pokvariti raspoloženje djece a posebice trenutka kada su dobili svoje zaslužene medalje. Tako je prvo mjesto kod dječaka osvojila ekipa iz Krajačića, dok je kod djevojčica najuspješnija bila ekipa iz Lužana. Čestitamo svima koji su sudjelovali!