Poštovani mještani,
obavještavamo vas da je dana 16. srpnja u općinsku upravu stigla Odluka o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Naime, Općina Sibinj se krajem prošle godine prijavila na Natječaj iz operacije 8.6.1. “Modernizacija tehnologija, strojeva, alata i opreme pri pridobivanju drva i šumskouzgojnim radovima”, i to za podmjeru 8.6 “Potpora za ulaganje u šumske tehnologije i preradu i marketing šumskih proizvoda” za kupnju novog traktora sa kranskim malčerom.

Ovom Odlukom Agencija nas obavještava da je prvi dio zahtjeva po ovom natječaju pozitivno ocijenjen, da općina Sibinj ostvaruje po ovom zahtjevu 46 bodova i intenzitet potpore u iznosu od 50% sufinanciranja te iznos od 271.000,00 kn .

Vjerujemo da ćemo i u ovom slučaju sa Agencijom uskoro potpisati Ugovor o financiranju kao što isto očekujemo i za prethodni natječaj za Uređenje šetnice i poučnih staza na našem jezeru Petnja.

Nastavak je ovo kontinuiranog praćenja i provedbe natječaja ruralnog razvoja općinske uprave kojim ćemo omogućiti bolju prohodnost naših šumskih prometnica na području općine Sibinj.

%d blogeri kao ovaj: