Poštovani mještani, ovih dana Državni zavod za statistiku objavio je statističke podatke umrlih, rođenih i vjenčanih za 2018 godinu.
U ovom istraživanju za cijelu Županiju, općina Sibinj zauzela je drugo mjesto po pitanju rođene djece te je tako u 2018. godini rođeno 48 djece.

U vrhu smo i po broju vjenčanih na području županije, no iako ukupni statistički podaci ne idu u prilog demografskoj slici Županije, u općini Sibinj dajemo sve od sebe kako bismo demografskim mjerama Programom mjera za mlade obitelji pri kupnji kuće ili zemljišta, jednokratnim novčanim pomoćima kod rođenja djece, sufinanciranjem troškova djece u dječjim vrtićima, sufinanciranjem dječje igraonice, te naposlijetku i izgradnjom dječjeg vrtića u Sibinju stvarali uvjete dostojne 21. stoljeću te omogućavali i olakšavali roditeljima u svakodnevnom životu.

Davanjem i stvaranjem boljih uvjeta općina Sibinj se nada da će uvijek biti visoko na Županijskoj ljestvici a sve kako bismo našu općinu učinili privlačnom za dolazak i život mladih ljudi i obitelji.