Ove subote u organizaciji slavonskobrodskog Oldtimer kluba u Slavonskom Brodu održan je 18. Oldtimer susret zaljubljenika u automobile.

Oldtimer priča posebna je ljubav koja traje od čovjekovih ranijih godina i traje sve do kraja života istaknuli su jučer mnogi sudionici.

2019 godine i općina Sibinj sudjelovala je u organizaciji u tadašnjeg 14.-tog susreta ljubitelja olditimera, dok je ove godine naš predstavnik bio mladi Marko Perić iz Sibinja.

Tom prigodom Marko je istaknuo da je njegova Buba iz ’64. godine kompletno restaurirana i da ju koristi u posebnim prilikama.

Boja je originalna, ali jako rijetka. Pet godina je kod mene. Kad prođem gradom, ljudi znatiželjno promatraju i upiru prstom. Treba puno ulagati u nju, ali ljubav nema cijenu. Ta ljubav prema starim vozilima odnosno prema svemu što ima dva ili četiri točka i motor, traje svih 30 godina mog života, odnosno, otkad znam za sebe jer su i moji roditelji u tom oldtimer svijetu. Imamo dva-tri auta i vozimo ih vikendima za uživanje istaknuo je Marko iz Sibinja.

Čestitamo Marku na njegovoj ljubavi prema automobilima i prezentaciji svoje općine na medjunarodnom oldtimer susretu….