Dana 21. prosinca u općinskoj vijećnici općine Sibinj upriličen je prijem dragovoljnih darivatelja krvi sa područja općine Sibinj.

Prvo je ovo okupljanje darivatelja krvi upričeno u općini Sibinj, istaknuo je načelnik općine Sibinj naglasivši zadovoljstvo što naši darivatelji prednjače u dozama darivanja krvi na području županije, ali i u samoj suradnji sa Crvenim križem.

Prijemu je nazočila i ravnateljica Gradskog Crvenog križa Slavonski Brod prof. Mirjana Matanović koja je istaknula pozitivan primjer općine Sibinj prema HCK, ispunjenju svojih obveza, provođenju mnogih humanitarnih akcija, te međusobnoj suradnji. Predsjednica općinske organizacije Crvenog križa općine Sibinj Zdravka Kršan iskoristila je priliku da se zahvali svim darivateljima na njihovom odazivu, kao i općini Sibinj na svakodnevnoj pomoći pri provođenju raznih projekata.

U ugodnom razgovoru i razmjeni iskustava sa darivateljima krvi zaključeno je da će se u budućem razdoblju više poraditi na održavanju seminara i edukacija kako darivatelja krvi tako i svih mještana u pojedinim područjima koje organizira Crveni križ.