U utorak s početkom u 19:30 h u prostorijama OŠ Ivan Mažuranić održano je svečano otvorenje izložbe fotoradionice pod nazivom “Svijet u bojama”. Foto radionica je održana u općini Sibinj u trajanju od 8. – 12. rujna u kojoj je sudjelovalo 20-tak učenika.

Tijekom radionice učenici su naučili male tajne fotografiranja koje su ih pomno naučili djelatnici iz tvrtke Foto Hrvatska koji su provodili ovaj projekt te kojima je ovo 61. radionica u nekoj lokalnoj zajednici. Na izložbi su bili izloženi neki od najboljih radova sa nekoliko lokacija iz naše općine (jezero Petnja, sibinjski park i vinogradi, OPG Paljevine u Odvorcima…) te su tom prigodom svi polaznici dobili zahvalnice. Naučivši više o fotografiji i detaljima koje su naučili i same učiteljice su najavile da uz novinarsku sekciju skoro osnivanje i foto sekciju u našoj školi.

Sve prisutne pozdravio je ravnatelj OŠ Ivan Mažuranić Josip Šišmanović zahvalivši se svima koji su sudjelovali na provođenju ovog projekta, a posebno općini Sibinj. Načelnik općine Sibinj Josip Pavić uručio je tom prigodom učenicima poklon foto aparat za buduću foto sekciju u našoj školi sa željom da dobro uče, da ga iskoriste, te čuvaju kako bi ga mogle koristiti još mnoge generacije.


%d blogeri kao ovaj: