Ovih dana u općinsku upravu pristigla je još jedna gradjevinska dozvola.

Radi se o gradjevinskoj dozvoli za rekonstrukciju državne ceste DC 525 u naselju Sibinj u dužini od cca 1,1 km.

Investitor Hrvatske ceste d.o.o nastavlja uredjivati državne ceste  pa tako nastavljaju uredjivati dionicu od novouredjene dionice u Sibinju( caffe bar Grič ) pa da groblja u naselju Bartolovci sa ulazom u ul.Sv.Bartola.

S ciljem unaprjedjenja cestovnog prometa navedene dionice projektom rekonstrukcije je obuhvaćeno proširenje kolnika, uredjenje sustava cestovne odvodnje, izgradnja lijevog skretača za naselje Završje u smjeru Slavonskog Broda, izgradnja lijevog skretača prema ulici Tina Ujevića u smjeru Sibinja, izgradnja pješačkog prijelaza sa semaforom i tipkalom kod raskrižja Završje, izgradnja pješačkih staza s obje strane dionice, izgradnja nove led učinkovite javne rasvjete, izgradnja autobusnih stajališta s prilazom za invalide, te uredjenje kolnih prilaza ispred kuća.

Sukladno planovima Hrvatskih cesta d.o.o vjerujemo da će se ovaj projekt rekonstrukcije naći u planu javne nabave za 2024 godinu čime će se znatno povećati razina sigurnosti kako vozača a posebno djece i pješaka. Nakon uredjenja samog općinskog središta nastavak je ovo dobre suradnje Hrvatskih cesta d.o.o i općine Sibinj u unapredjenju komunalne infrastrukture na području naše općine.