Poštovani mještani,

Obavještavamo Vas da je 01. siječnja 2019. godine stupio na snagu Zakon o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima („Narodne novine“ br 106/18).

Navedenim zakonom dana je mogućnost ostvarivanja prava i na stambeno zbrinjavanje na području naše općine.

Prijave za mjere stambenog zbrinjavanja se podnose do 31. siječnja 2019. godine na obrascu prijave koji je objavljen na Internet stranici Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji, zajedno  sa dokumentima koje je potrebno priložiti prijavi.

Kompletna dokumentacija može se radi kontrole dostaviti u Ured državne uprave Služba za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove, Odjel za poljoprivredu, šumarstvo, obnovu i stambeno zbrinjavanje, soba br. 125, 218, 219 i 220, Ulica P.Krešimira IV br. 1, Slavonski Brod.

Obrazac prijave i sve dodatne upute mogu se dobiti na gore navedenoj lokaciji ili na brojeve telefona: 216-483, 216-103, 216-519 i 216-539. Potrebne informacije vezano uz stambeno zbrinjavanje objavljene su i na stranici Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, https://sduosz.gov.hr

S poštovanjem,

NAČELNIK
Josip Pavić, univ.spec.oec.

Na ovu temu još nema komentara. Vaše mišljenje nam je važno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Općine Sibinj. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, klevetanja i vulgarnog izražavanja. Općina Sibinj zadržava pravo brisanja neprimjerenog komentara bez najave i objašnjenja. Komentari se objavljuju u realnom vremenu te Općina Sibinj nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila.

%d blogeri kao ovaj: