U nedjelju 25.ožujka 2018. godine u društvenom domu u Gornjim Andrijevcima održana je izborna Skupština kulturno umjetničkog društva Slavonija iz Gornjih Andrijevaca.

Izvješća o radu u 2017 godini podnio je dugogodišnji predsjednik kud-a gospodin Antun Lukičević koji je zbog osobnih obveza u privatnom životu podnio ostavku te tako istaknuvši kako je vrijeme za mlade ljubitelje folklora i za još veći angažman u radu udruge. Emotivne riječi bivšeg predsjednika više puta su prekidali svi članovi Skupštine sa velikim pljeskom. Skupštini se također obratio i načelnik općine Josip Pavić naglasivši odličnu suradnju kako sa bivšim predsjednikom kud-a tako i sa cjelokupnom udrugom koja je nositelj značajnih kulturnih manifestacija na području naše općine.

Za novu predsjednicu KUD-a Slavonija jednoglasno je izabrana gospođa Suzana Bernadski iz Gornjih Andrijevaca, dok su za dopredsjednike izabrani Željko Birač i Darija Rubilović. Predsjednica Suzana se zahvalila na izboru istaknuvši da će uz pomoć svih članova udruge dati sve od sebe da opravda povjerenje koje joj je dano.

%d blogeri kao ovaj: