Poštovani mještani, obavještavamo vas da je na temelju mnogih vaših upita te upita članova općinskog vijeća dana 19. listopada načelnik općine Sibinj Josip Pavić uputio svim trgovačkim objektima, pekarama i mesnicama na području općine Sibinj “Inicijativu za neradnu nedjelju i blagdane”.

Vjerujemo da bi ukidanje rada nedjeljom i blagdanima donijelo više pozitivnih efekata, u prvom redu to su zadovoljni djelatnici i njihove obitelji dok bi poslodavci uistinu pokazali socijalnu osjetljivost i brigu za svoje djelatnike te iskreni iskaz da su im djelatnici na prvome mjestu.
Vjerujemo da samo zadovoljan radnik znači i zadovoljnog poslodavca, jer samo zadovoljni ljudi imaju entuzijazam kojim mogu izgradjivati našu zajednicu u mjesto ugodnog življenja.

U mnogim lokalnim jedinicama dolazi do dogovora s vlasnicima trgovina, pekara i mesnica te se uistinu nadamo da će i inicijativa jedne od najvećih općina u Brodsko-posavskoj županiji naići na odobrenje vlasnika.

O rezultatima očitovanja vlasnika te održavanja sastanka po ovoj Inicijativi obavijestit ćemo vas putem službene stranice.

Preuzimanje priloga:
INICIJATIVA – Neradne nedjelje i blagdani