U sklopu svojih aktivnosti vezanih za nadolazeće blagdane, Sibinjska udruga mladih ni ove godine nije zaobišla druženje s najmlađima. Ovogodišnje druženje održano je u subotu, 16. prosinca 2017. godine, a otvoreno je božićnim programom pripovijedanja bajki u izvedbi pripovjedačice Bajkopričalice Sandre iz Udruge za promicanje kulture govorenja i kreativnog stvaralaštva “Vilinput“. 

Zabavan i interaktivan program pripovijedanja bajki pokazao se kao odličan uvod u, sada već tradicionalnu, besplatnu blagdansku kreativnu radionicu za djecu. Ove godine mališani su uz pomoć vrijednih volonterki Sibinjske udruge mladih, izradili prekrasne unikatne božićne čestitke za svoje obitelji. 

Uz božićne pjesme, slasne grickalice i netom naučeni vilinski ples, i ove se godine stvorila ugodna atmosfera i pravi mali veseli božićni domjenak. Nadamo se da će se ova tradicija nastaviti i u godinama koje dolaze i da će ovakve vesele aktivnosti iz godine u godinu privlačiti sve veći broj najmlađih stanovnika naše općine.