U ponedjeljak, 5. studenog 2018. godine u društvenom domu u Slobodnici upriličeno je uručivanje ključeva novih prostorija lovnoj jedinici Slobodnica.
Lovna jedinica “Srna” djeluje u sklopu lovačke udruge Petnja, a blagdan sv. Huberta, zaštitnika lovaca, bila je prigoda da se obilježi i simbolično uručivanje ključeva prostorije.

Uz prigodne riječi sve nazočne goste pozdravio je načelnik općine Sibinj Josip Pavić istaknuvši da je ovo povratak slobođanskih lovaca u njihove prostorije, samo sada u moderno obnovljene. Nadalje istaknuo je zajedništvo svih udruga na području naše općine kao temelj za razvitak naše cjelokupne zajednice.

Uz načelnika Josipa Pavića, dodjeli prostorija nazočio je i zamjenik predsjednika općinskog vijeća gospodin Stipo Anušić, te direktor komunalnog poduzeća Martin Šuća, dok je nove prostorije posvetio župnik župe Slobodnica Pero Stanić.

Sve prisutne pozdravio je predsjednik lovne jedinice “Srna”, Slobodnica Zvonimir Milić naglasivši odličnu suradnju i zahvalu općini Sibinj.