U utorak, 26. ožujka u prostorijama Općine Sibinj održan je drugi sastanak radne skupine za izradu Strategije turizma Općine Sibinj za razdoblje 2017. – 2022. godine.

Prisutne je pozdravio načelnik Općine Sibinj Josip Pavić sa svojim zamjenikom Tomislavom Topalovićem, izrazivši zadovoljstvo odazivom i interesom lokalnih dionika za razvoj Općine Sibinj, te uvjerenost da će Općina, kroz zajednički angažman svih zainteresiranih dionika, u ovom procesu izraditi kvalitetan dokument koji će pružiti mogućnost razvoja Općine u turističkom smislu.

Na održanom sastanku definirali su se ciljevi razvoja turizma na području Općine Sibinj, kao i prioritetne osi u koje se mogu ugraditi projektni prijedlozi i ideje, a sve kako bi Općina dobila kvalitetan i provediv dokument kao temelj njenog razvoja i na ovom području.

Podsjećamo, Strategija turizma Općine Sibinj financira se sredstvima iz Programa ruralnog razvoja RH, nakon uspješne aplikacije općine Sibinj na natječaj iz podmjere 7.1.1. Programa ruralnog razvoja.

NAPOMENA:
u prilogu se nalazi obrazac projektnih ideja koji je potrebno popuniti kako bi se finalizirala Strategija razvoja turizma općine Sibinj.

Ispod tablice projektne ideje, potrebno je na predviđena mjesta upisati do 3 cilja za koje smatrate da bi trebali biti temelj razvoja turizma kao i Vaš prijedlog vizije koja će predočiti strateško razvojno usmjerenje u budućem razdoblju.
Molimo Vas da popunjeni obrazac dostavite do ponedjeljka 1. travnja 2019.

Preuzimanje dokumenata:
3. obrazac projektne ideje