Poštovani mještani, obavještavamo vas da je putem aplikacije Agronet općini Sibinj dana 20. kolovoza uručena Odluka o dodjeli sredstava za projekt “Izgradnje i opremanja dječjeg vrtića u Sibinju”. Odlukom o dodjeli sredstava općini Sibinj dodjeljuje se zajamčena potpora u iznosu od 6.073.735,68 kuna za navedeni projekt.

Iako smo projekt “Izgradnje i opremanja dječjeg vrtića u Sibinju” započeli početkom ožujka do sada smo ga financirali isključivo općinskim sredstvima.

Zaprimanjem ove Odluke od strane Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, općina Sibinj će moći potraživati sredstva dobivena ovom Odlukom kako bi nam daljni tijek nastavka realizacije projekta bio uspješno proveden kraju.
Iako je projekt izgradnje dječjeg vrtića pred pokrivanjem zgrade moramo istaknuti da smo u općini željno iščekivali ovu Odluku koja nam ujedno i jamči 100% financiranje EU projekta.

Ovakve i slične Odluke očekujemo za još nekoliko projekata iz Programa ruralnog razvoja i uvjereni smo da će i one pristići u jesenskim danima.

%d blogeri kao ovaj: