U ponedjeljak, 09. svibnja 2016. godine, povodom završetka projekta „Njega u kući starih i nemoćnih“, održan je sastanak sa djelatnicama na projektu, našim gerotodomaćicama. Na sastanku su, osim gerontodomaćica, prisustvovali i zamjenik načelnika općine Tomislav Topalović, dipl.oec. i Pročelnica jedinstvenog upravnog odjela općine Valentina Perić, dipl.iur.

Na navedenom sastanku zamjenik načelnika se u ime općine gerontodomaćicama zahvalio na suradnji koja je s njima ostvarena tijekom proteklih mjeseci, te najavio provođenje novog programa iste namjene, koji će uslijediti odmah po dobivanju pozitivne ocjene od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Ovo je treća sezona ovog projekta namijenjenog kao pomoć starijim i nemoćnim osobama u svakodnevnom životu, a koji općina Sibinj, uz druge projekte, već nekoliko godina uspješno provodi u suradnji sa HZZ-om. U sklopu njega ove sezone je na poslovima gerontodomaćica zaposleno 10 djelatnica sa liste nezaposlenih osoba HZZ-a, a ukupno je, sa prethodnim projektima iz ranijih sezona, na poslovima gerotodomaćica bilo zaposleno preko 30 djelatnica.