U nedjelju 15. kolovoza u Gornjim Andrijevcima povodom Crkvenog goda u grkokatoličkoj crkvi Uznesenja Presvete Bogorodice održana je Sveta misa. Svetu arhijerejsku liturgiju služio je biskup Križevačke epahije Nikola Kekić uz služenje mjesnog župnika Aleksandra Hmilja te grkokatoličkih i rimokatoličkih svećenika u grkokatoličkoj crkvi.

Povod dolaska grkokatoličkim vjernicima koji su okupljeni oko dvije županije Brodsko-posavske i Požeško slavonske je posveta renoviranih i obnovljenih stvari u crkvi Uznesenja Presvete Bogorodice u Gornjim Andrijevcima. Tako je dobrotom vjernika započeta obnova interijera crkve, obnovljen je tabernakul, slike i kipovi, nabavljeni su novi oltarnici, križevi i svijećnjaci, izgrađena je oltarska pregrada sa slikama. Nakon svete mise upriličen je zajednički ručak svih vjernika sa biskupom Nikolom Kekić u društvenom domu u Gornjim Andrijevcima.

Nazočnima se obratio i načelnik općine Sibinj Josip Pavić zahvalivši se svim vjernicima i mještanima općine te župniku na odličnoj suradnji. Svečanom ručku prisustvovao je i dekan Sibinjskog dekanata Tomislav Vlaović, kao i predsjednik mjesnog odbora Gornji Andrijevci Ilija Mišić.