U subotu 1.kolovoza u organizaciji KUD-a Slavonija iz Gornjih Andrijevaca održana je osma po redu kukuruzijada.

Andrijevčani su u velikim kotlovima (oranijama) skuhali čak 800 klipova kukuruza i svim ih gostima dijelili besplatno. U bogatom kulturno umjetničkom programu pred brojnom publikom, u kojoj su bili i uvijek rado viđeni gosti – predsjednik Folklornog ansambla Brod Josip Perčević i etnolog Zvonimir Toldi, nastupilo je sedam folklornih društava koji su se predstavili pjesmama i plesovima svojih krajeva: KUD Graničar iz Lužana, Ženska pjevačka skupina Bećaruše iz Podcrkavlja, KUD Kupina iz Kupine, KUD Drežnik iz Drežnika, KUD Posavka iz Oborova (Zagrebačka županija), KUD Kolovrat iz Lekenika (Sisačko moslavačka županija) i Veseli Slatinčani iz Starog Slatinika.

Da bi sve bilo zanimljivije, organizatori su osmislili i nagradne igre za same sudionike programa, pa su se tako momci natjecali u brzom jedenju kuhanih kukuruza, a cure i snaše u jedenju kobasica s užeta bez pomoći ruku. Djeca su pak podsjetila na drevne pastirske igre natječući se tko će brže i spretnije složiti „bunar od ajdamaka“ (klipa). Još dugo uvečer sve goste zabavljalo je tamburaški sastav Kristal iz Županje.

Pokrovitelj kukuruzijade bila je općina Sibinj, a načelniku Paviću se predsjednik Tunjo Lukičević zahvalio tako što mu je uručio člansku iskaznicu Kud-a, te je ovom prigodom načelnik postao počasni član KUD-a Slavonija iz Gornjih Andrijevaca.