OSNOVANA UDRUGA MLADIH SIBINJ
U četvrtak, 8.siječnja 2016 godine osnovana je Udruga mladih Sibinj. Na inicijativu mladih djevojaka, odazvalo se mnoštvo mladih koji se žele aktivno uključiti u rad udruge, te svojim doprinosom unijeti pozitivne promjene u svojoj lokalnoj zajednici.

Nazočne je pozdravio načelnik Josip Pavić, rekavši kako mu je iznimno drago kako mladi žele dati svoj doprinos našoj općini Sibinj svojim radom, volontiranjem i angažiranjem u provođenju novih projekata. Također je naglasio kako je u proračunu za 2016 godinu predviđeno 50 tisuća kuna za rad Udruge mladih Sibinj za koje se nada da će ih znati pametno i racionalno investirati u provođenje novih projekata, a sve kako bi poboljšali uvjete mladih u našoj Općini.

Za predsjednicu je jednoglasno izabrana Nataša Travarević koja se svima zahvalila na ukazanom povjerenju, naglasivši kako očekuje pomoć od svih budućih članova, kao i od udruga mladih koji djeluju na području našeg Lag-a Posavina, a sve kako bi se udruga razvila u primjer udrugu kako na području općine Sibinj, tako i na području cijele Brodsko-posavske županije.