Suradnja općine Sibinj i Crvenog križa
U srijedu 28.siječnja 2015 u prostorijama gradske organizacije Crvenog križa u Slavonskom Brodu načelnik Josip Pavić potpisao je „Ugovor o pružanju i sufinanciranju socijalnih usluga pomoć u kući“ između općine Sibinj i GO Crvenog križa.

Ugovor o pružanju i sufinanciranju socijalnih usluga potpisan je na temelju Programa Ministarstva socijalne politike i mladih, a u okviru usluga pomoći u kući će se provoditi sljedeće aktivnosti:

  • obavljanje kućnih poslova u domu korisnika;
  • održavanje osobne higijene u domu korisnika;
  • uređenje okućnice i tehnički poslovi u domu korisnika;
  • ostale svakodnevne potrebe

Ovim Ugovorom općina Sibinj se obvezuje sufinancirati 50% cijene po izvršenoj usluzi po korisniku, a sve na temelju troškova pružanja socijalnih usluga koje je utvrdilo Ministarstvo socijalne politike i mladih dok će drugih 50% iznosa snositi samo Ministarstvo, a sam Program provodit će djelatnici Crvenog križa.

Ovo je samo jedan u nizu socijalnih Programa koje provodi općina Sibinj, te smo uvjerenja da će i ovaj program naići na dobar i pozitivan odjek među stanovnicima kojima je potrebna pomoć. Potpisivanju je sudjelovao i predsjednik Crvenog križa prim. Josip Jelić,dr.med

Na ovu temu još nema komentara. Vaše mišljenje nam je važno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Općine Sibinj. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, klevetanja i vulgarnog izražavanja. Općina Sibinj zadržava pravo brisanja neprimjerenog komentara bez najave i objašnjenja. Komentari se objavljuju u realnom vremenu te Općina Sibinj nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila.

%d blogeri kao ovaj: